Tisztelt Kiadóvezető, tisztelt Marketinges Kolléga!

A Minden nap könyv című könyvajánló magazin legutóbb 45 000 példányban került behúzásra a HVG, Magyar Nemzet és a Heti Válasz 2016. decemberi előfizetett számaiba és cca.: 500 000 olvasó kezébe jutott el.
A kiadvány sikeréhez nagymértékben hozzájárul, hogy ez a kollektív hirdetési forma a fent felsorolt legnépszerűbb lapok árainál jóval kedvezőbb reklámlehetőséget kínál a kiadók számára.
A legnépszerűbb magyar lapokban megjelenő hirdetés az ország egész területén bármely könyvesboltban és hipermarketben forgalmat generálhat.
2017-ben két számot tervezünk előreláthatóan júniusban és decemberben. A behúzás mellett most is készítünk kereskedői példányokat a könyvesboltok számára.

Aktuális ajánlatcsomagunk az alábbiakat tartalmazza:

  • – a Minden nap könyv című könyvajánló behúzása 45 000 példányban a HVG, Magyar Nemzet és a Heti Válasz előfizetett számaiba
  • – a könyvajánló kiadvány kereskedői változata 3 000 példányban, könyvesboltok részére
  • – a könyvajánló kiadvány NYÁRI száma 1 000 példányban az Ünnepi Könyvhéten látogatók részére

Egy könyv hirdetési ára a fent említett előfizetői számokban és a kereskedői változatban együttesen 30 000 Ft + áfa.

Kérjük, hogy amennyiben szeretnének megjelenni a Minden nap könyv kiadványunkban, részvételi szándékukat a „megrendelőlap” visszaküldésével jelezzék.

A megrendelőlapot aláírva és lebélyegezve a (06-1) 299-8000 faxszámra kérjük elküldeni. A hirdetéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

Excel formátumú „Adatlapot”, valamint a könyvek borítófotóit, e-mailen kérjük eljuttatni a torok.eszter@lira.hu e-mail címre.

A megrendelőlap és az adatlap letöltéséhez kattintson az alábbi linkekre:

Megrendelőlap

Adatlap

Amennyiben a letöltés nem sikerül, kérjük, jelezze, és elküldjük külön levélben csatolt fájlként.

A könyvek megjelenítésére, továbbra is tematikus csoportosítás szerint, illetve kiadói oldalakon, egységes formátumban van lehetőség. Általában 32×46 mm méretű, álló fotó alatt tudjuk elhelyezni a könyv szerzőjét, címét, 350 leütés hosszúságú rövid tartalmát, kiadója nevét és árát. Az adatlapban leírt követelményektől való eltérés esetén nem tudjuk garantálni a megfelelő minőséget.

Amennyiben bármilyen kérdése van, kollégánk készséggel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Török Eszter

szerkesztő
Líra Könyv Zrt.
Tel: (1) 299 8004
E-mail: torok.eszter@lira.hu