Tisztelt Partnerünk!

Ezúttal egy kivételes hirdetési lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmét!

A KLUB RÁDIÓBAN Líra Könyvklub – Minden nap könyv! címmel futó könyvekről készített ajánló műsorban való részvétel lehetőségét kínáljuk az Önök által megjelentetett köteteknek.

A műsor a hét minden munkanapján hétfőtől-péntekig, a reggel hét és kilenc órás hírek előtt hangzik el, öt percben 6 óra 52 perctől és 8 óra 52 perctől. Naponta egy kötetet bemutatására nyílik lehetőségünk. Az ajánlathoz kapcsolódik hétfő délutánonként egy egyórás műsor, ahol az előző héten ajánlott összesen 5 kötet mutatjuk be hosszabb időtartamban, kötetenként 10-10 percben. Ezt az egy órás műsort pedig a csatorna vasárnap délután megismétli.

Tehát jelen ajánlatunk egy kötet számára összesen négyszeri megjelenést (reggel 2×5 perc, hétfőn délután 1×10 perc, valamint vasárnap délután szintén 1×10 perc) tartalmaz. Ez a reklámozási lehetőség a kiadó egy-egy címének, vagy a kiadó egy sorozatának bemutatására tökéletesen alkalmas. Ezen kívül óriási lehetőség mind a szerzőknek, és a kiadóknak, hogy egy országos sugárzású kulturális műsorban teljes szívvel ajánlják a legfrissebb műveiket, munkáikat.

És még egy kis számolás, hogy megéri-e Önnek?

A megjelenések 2×5 perc, valamint 2×10 perc = 30 perc megvásárlása mindössze 40.000 Ft + Áfa árért. Az ajánló elkészítésének névleges költsége, hogy a kiadó két támpéldány biztosítson a megjelentetni kívánt kötetből.

Amennyiben érdekli ez a hirdetési lehetőség, valamint további kérdések esetén, kollégának várja szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Török Eszter
Marketing asszisztens

Líra Könyv Zrt.
Tel: (1) 299-8004
Fax: (1) 299-8000
e-mail: torok.eszter@lira.hu