Tisztelt Partnerünk!

A Líra cégcsoport a jövőben átfogó marketingmegoldásokkal szeretné elősegíteni az Ön kiadványainak széles körű megismertetését, a potenciális vásárlói rétegekkel. E törekvésünket különböző médiumokban való hirdetési és megjelenési lehetőségekkel, valamint a Líra bolthálózaton belüli marketingszolgáltatásokkal kívánjuk elősegíteni. Kérjük, tekintse meg részletes ajánlatainkat.

A Líra Könyvklub kéthavonta megjelenő könyves lap, kulturális magazin és rendelhető könyvek katalógusa egy kiadványban.
Minden lapszámban találhatók irodalmi olvasnivalók, riportok, kulturális hírek, novellák, tárcák, recenziók és szórakoztató írások, valamint 200-250 cím – könyv, CD, DVD, térkép stb. –, amelyek közül a család minden tagja talál kedvére valót.
A Líra Könyvklub kulturális magazin és könyves katalógus célcsoportja elsősorban a 20 évesnél idősebb nők és férfiak, akik átlagos vagy átlag feletti jövedelemmel,
közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, érdeklődnek az irodalom, a tudomány iránt, szívesen töltik el a szabadidejüket egy jó könyv társaságában.

A Minden nap könyv című könyvajánló magazin évente kétszer a HVG, Népszava és a 168 óra mellékleteként jelenik meg, és cca.: 500 000 olvasó kezébe jut el.
A kiadvány sikeréhez nagymértékben hozzájárul, hogy ez a kollektív hirdetési forma a HVG, Népszava és a 168 óra szokásos árainál jóval kedvezőbb reklámlehetőséget kínál a kiadók számára.
A legnépszerűbb magyar napilapokban megjelenő hirdetés az ország egész területén bármely könyvesboltban és hipermarketben forgalmat generálhat.

A Klubrádióban Líra Könyvklub címmel futó könyvekről készített ajánló műsor a hét minden munkanapján hétfőtől-péntekig, a reggel nyolc és kilenc órás hírek előtt hangzik el, öt percben 7 óra 52 perctől és 8 óra 52 perctől.
Naponta egy kötetet bemutatására nyílik lehetőségünk. Az ajánlathoz kapcsolódik hétfő délutánonként egy egyórás műsor, ahol a héten ajánlott 5 kötet mutatjuk be hosszabb időtartamban, kötetenként 10-10 percben.
Ezt az egy órás műsort pedig a csatorna vasárnap délután megismétli.
A Klubrádió naponta 200-250 ezer embert ér el, hetente átlagosan 400 ezer ember hallgatja a műsorainkat.
A Klubrádió átlagos hallgatója 30 év feletti, minimum érettségizett, de általában diplomás nő (51,7%)

Az InfoRádióban Líra Könyvklub címmel futó könyvekről készített ajánló műsor összesen három megjelenést tartalmaz, ami keddenként reggel 8.28-kor (két ismétléssel, szerdán 17.58-kor és csütörtökön 16.58-kor)
vagy péntekenként reggel 8.58-kor (szintén két ismétléssel, a következő hét hétfőjén,18.58-kor, illetve szerdán 16.58-kor) hangzik el egy percben.