Törzsvásárlói rendszer

Hogyan válhat valaki Líra törzsvásárlóvá?

Erre két lehetősége van:

1. Vásároljon egy alkalommal minimum 10 000 forint értékű terméket bármelyik boltunkban vagy gyűjtsön össze 1 év leforgása alatt minimum 10 000 forint értékű blokkot a bolthálózatban.

2. Vásároljon egy alkalommal  minimum 5 000 forint értékben az aktuális Líra katalógus kínálatából.

Bármely fenti feltétel teljesítése esetén bármely boltunkban igényelhet Líra törzsvásárlói kártyát. Ez esetben egy adatlapot kérünk kitölteni, és helyben megkapja személyre szóló törzsvásárlói kártyáját, melyet munkatársunk előtt kell aláírnia.

Miért jó Líra törzsvásárlónak lenni?

1. A törzsvásárlói kártya tulajdonosa fizetéskor a kártya felmutatásával minden megvásárolt termékből  7% kedvezményt kap. (A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre és a tankönyvekre, ezekre sajnos nem jár kedvezmény.)

2. A törzsvásárlói kártya felhasználható bolthálózatunk bármely egységében, vagyis a Líra könyvesboltokban és könyváruházakban, a Fókusz könyváruházakban, valamint a Rózsavölgyi és Társa zeneműboltjaiban.

3. Törzsvásárlóink automatikusan tagjai lesznek a Líra Könyvklubnak, így kéthavonta ingyenesen, postán kapják meg a Líra könyvklub magazint, amelyből klubáron vásárolhatnak, akár boltjainkban, akár postai megrendelés útján.

4. Ha megadja e-mail címét a törzsvásárlói adatlap kitöltésekor, akkor akcióinkról, újdonságainkról rendszeres hírlevélben értesítjük Önt.


A Líra törzsvásárlói kártyán kívül bolthálózatunkban az alábbi kártyákra adunk kedvezményt:

Kártya neveKedvezmény mértéke
Budapesti Fesztivál központ kártyája5%
HVG Klubkártya7%
Jonathán5%
RTL-KLUB bank- és hitelkártya7%
Budapesti Operettszínház törzskártya felmutatása esetén automatikusan Líra törzsvásárlói kártyát kap7%
Népszabadság Családi és Üzleti jutalomkártya7%, valamint 20% kedvezmény a Líra könyvesboltokban értékesített Népszabadság Könyvekre
Adott boltokban a bevásárlóközpont kártyájamegállapodás szerint

A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.