Web Tartalom Megjelenítő

Tisztelt Kiadóvezető, tisztelt Marketinges Kolléga!

A Minden nap könyv című könyvajánló magazin legutóbb a Népszabadság 2015. december 4-i számába behúzva jelent meg, és cca.: 500 000 olvasó kezébe jutott el. A kiadvány sikeréhez nagymértékben hozzájárul, hogy ez a kollektív hirdetési forma a Népszabadság szokásos árainál jóval kedvezőbb reklámlehetőséget kínál a kiadók számára (a lapban a legolcsóbb színes hirdetés ára 80 000 Ft). A legnépszerűbb magyar napilapban megjelenő hirdetés az ország egész területén bármely könyvesboltban és hipermarketben forgalmat generálhat.

2016-ban két számot tervezünk előreláthatóan júniusban és decemberben. A behúzás mellett most is készítünk kereskedői példányokat a könyvesboltok számára.
 

Aktuális ajánlatcsomagunk az alábbiakat tartalmazza:

  • - a Minden nap könyv című könyvajánló behúzása a Népszabadság c. napilapba kb. 75-80 000 példányban
  • - a könyvajánló kiadvány kereskedői változata 3 000 példányban, könyvesboltok részére.


Egy könyv hirdetési ára a Népszabadságban és a kereskedői változatban együttesen 30 000 Ft + áfa.

Kérjük, hogy amennyiben szeretnének megjelenni a Minden nap könyv kiadványunkban, részvételi szándékukat a „megrendelőlap” visszaküldésével jelezzék.

A megrendelőlapot aláírva és lebélyegezve a (06-1) 299-8000 faxszámra kérjük elküldeni. A hirdetéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

Excel formátumú „Adatlapot”, valamint a könyvek borítófotóit, e-mailen kérjük eljuttatni a rusko.eszter@lira.hu e-mail címre.

A megrendelőlap és az adatlap letöltéséhez kattintson az alábbi linkekre:

Megrendelőlap

Adatlap

Amennyiben a letöltés nem sikerül, kérjük, jelezze, és elküldjük külön levélben csatolt fájlként.

A könyvek megjelenítésére, továbbra is tematikus csoportosítás szerint, illetve kiadói oldalakon, egységes formátumban van lehetőség. Általában 32x46 mm méretű, álló fotó alatt tudjuk elhelyezni a könyv szerzőjét, címét, 350 leütés hosszúságú rövid tartalmát, kiadója nevét és árát. Az adatlapban leírt követelményektől való eltérés esetén nem tudjuk garantálni a megfelelő minőséget.

Amennyiben bármilyen kérdése van, kollégánk készséggel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Ruskó Eszter

szerkesztő
Líra Könyv Zrt.
Tel: (1) 210-9900
Fax: (1) 299-8000
E-mail: rusko.eszter@lira.hu