Kiadók

A Líra Könyv Zrt. a magyar könyvpiac meghatározó szereplője, könyvkiadási tevékenységgel 1999 októberében kezdett el foglalkozni, jelenleg hat kiadó tartozik a Líra csoporthoz.

A Magvető Kiadó Magyarország vezető szépirodalmi könyvkiadója, szerzői közé a kortárs magyar és külföldi szépirodalom legkiemelkedőbb alkotói tartoznak, ugyanakkor sok jelentős, klasszikus szépíró életművének gondozása is e kiadóhoz kapcsolódik. A Corvina Kiadó ismeretterjesztő, művészeti, idegenforgalmi és idegen nyelvű kiadványairól ismert. A General Press Könyvkiadó jól ismert a közkedvelt sorozatai által, mint a Világsikerek-sorozat, a Romantikus regények-sorozat és a Regényes történelem című sorozat. Az Athenaeum Kiadó fő profilja a kortárs szórakoztató irodalom, míg a Manó Könyvek a gyermek- és ifjúsági irodalom, valamint ismeretterjesztő kiadványok gondozója.
Cégcsoportunkhoz tartozik a Rózsavölgyi és Társa, melyhez két zeneműbolt (Rózsavölgyi és Kodály) és a nemrégiben újjáélesztett kiadói tevékenység tartozik, s így kereskedelmi és kiadói tevékenységet egyaránt végez. A több mint 150 éve alapított cég a huszadik század elején Közép-Kelet-Európa legnagyobb zeneműves cége volt. A Szervita téri boltban született meg 2012-ben a Rózsavölgyi szalon, ami színházi eseményeknek és irodalmi esteknek is otthont ad.