Hírek
« Vissza

BNV a retro jegyében

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban október 3-7. között sorra kerülő retro BNV-hez az óvodásoknak és iskolásoknak szóló Kölyökparádé és az új videojáték show, a Game4All élményeit kínálja a HUNGEXPO. A három rendezvény egy közös belépőjeggyel lesz látogatható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A retro lengi be az idei BNV-t: sörkocsma nyílik az Abrakazabra együttes élő zenéjével, pénteken és szombaton Tóth Vera, Király L. Norbi, Tóth Gabi és Vastag Csaba koncerttel. Műsoron: régi és új slágerek. Nagy érdeklődésre számíthat a retro tárgyak bemutatója, a régi számítógépek, kvarc- és videojátékok kiállítása, valamint a BNV saját múltját idéző tárlata. A letűnt korok autócsodáinak rajongói Trabant, Wartburg, „Bogár” és Mini modellekben gyönyörködhetnek, s a rajongók részesei lehetnek egy valódi „Kispolski” és Zsiguli találkozónak is az esemény zárónapján. Természetesen a korábbi évek legnépszerűbb programjai is visszatérnek, így újra lesz növényvásár, divatbemutatók, kutyás programok, lakásfelújítási tanácsadás és egészségszűrés is.

Az olvasás szerelmeseinek legnagyobb örömére ismét lesz Líra Könyvvásár a BNV-n, ahol már 200 Ft-tól kapható olvasnivaló, az új könyvekre pedig 10% kedvezmény jár!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Kölyökparádé halloween-i lufikastélya óvodásokat és iskolásokat varázsol a titkok birodalmába, s a hangulat csak fokozódik majd a szombati napon, mikor óriási lufieső hullik alá a pavilonban. A gyerekeknek szóló rendezvényen a gyermekmegőrzőként is működő játszóház várja a család legkisebb tagjait. A mini pékségben kiflit gyúrhatnak a gyerekek, amit a kemencében meg is süthetnek és haza is vihetnek, vagy íziben meg is ehetnek. A tavaly nagy népszerűségnek örvendő mentő- és rendőrautó mellé az idén kerül egy nagy piros tűzoltó autó is, amire felmászhatnak a jövő lánglovagjai. Lesz még Teddy Maci Kórház plüss-betegekkel, LEGO-város és közlekedési élménypark is.

Az idei év újdonsága a Game4All videojáték show. A konzolvilág öt témája a sport, zene és tánc, autóverseny, katonai- és szerepjátékok, a legkisebbeket pedig mesealapú játékok várják. A Game4All a versenyek és videojátékos nyeremények mellett egészen különleges, még megjelenés előtt kipróbálható játékokat is kínál. A 10 állomásos matricagyűjtő játékban értékes nyeremények is gazdára találnak.

A vásárra - az előző évekhez hasonlóan - 50% kedvezménnyel vásárolható menetjegy a MÁV-Start vonatain és a Volánbusz Zrt. járatain. A sorban állás elkerülésére nagyon ajánlott a honlapon elérhető online jegyvásárlás, amellyel nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatnak a vásárlátogatók. Aki pedig csak munkaidő után néhány órára tud kijutni, azt rendkívül kedvező, 500 Ft-os délutáni jeggyel teheti ezt meg minden nap 15 órától.

www.bnv.hu, www.facebook.com/BNVfans