Hirdetési lehetőségek

Tisztelt Partnerünk!

 

A Líra cégcsoport a jövőben átfogó marketingmegoldásokkal szeretné elősegíteni az Ön kiadványainak széles körű megismertetését, a potenciális vásárlói rétegekkel. E törekvésünket különböző médiumokban való hirdetési és megjelenési lehetőségekkel, valamint a Líra bolthálózaton belüli marketingszolgáltatásokkal kívánjuk elősegíteni. Kérjük, tekintse meg részletes ajánlatainkat.


A Líra Könyvklub kéthavonta megjelenő könyves lap, kulturális magazin és rendelhető könyvek katalógusa egy kiadványban. Minden lapszámban találhatók irodalmi olvasnivalók, riportok, kulturális hírek, novellák, tárcák, recenziók és szórakoztató írások, valamint 200-250 cím – könyv, CD, DVD, térkép stb. –, amelyek közül a család minden tagja talál kedvére valót.

A Minden nap könyv című könyvajánló magazin évente egyszer vagy kétszer a Népszabadság mellékleteként jelenik meg, és cca.: 500 000 olvasó kezébe jutott el. A kiadvány sikeréhez nagymértékben hozzájárul, hogy ez a kollektív hirdetési forma a Népszabadság szokásos árainál jóval kedvezőbb reklámlehetőséget kínál a kiadók számára. A legnépszerűbb magyar napilapban megjelenő hirdetés az ország egész területén bármely könyvesboltban és hipermarketben forgalmat generálhat.

A Klub rádióban Líra Könyvklub - Minden nap könyv! címmel futó könyvekről készített ajánló műsor a hét minden munkanapján hétfőtől-péntekig, a reggel nyolc és kilenc órás hírek előtt hangzik el, öt percben 7 óra 52 perctől és 8 óra 52 perctől. Naponta egy kötetet bemutatására nyílik lehetőségünk. Az ajánlathoz kapcsolódik hétfő délutánonként egy egyórás műsor, ahol a héten ajánlott 5 kötet mutatjuk be hosszabb időtartamban, kötetenként 10-10 percben. Ezt az egy órás műsort pedig a csatorna vasárnap délután megismétli.